FAQ

Här hittar du vanliga frågor och svar.

För att göra en retur vänligen kontakta support@neverbeaverage.com . I detta medelande är det viktigt att du berättar vad som var felet med din order och vad du vill att vi ska göra åt det.

En retur per order kostar 59kr. Vid en retur kan du välja hur du vill ha dina pengar. Vi erbjuder presentkort i vår online butik och pengarna tillbaka på kontot.

För att göra ett byte vänligen kontakta support@neverbeaverage.com .  I ditt meddelande beskriv vad du vill ha istället för den ordinarie ordern du har gjort. Vill du byta till en produkt som är billigare kommer du få tillbaka dina pengar i antingen presentkort på vår online butik eller pengarna i kontot. Är produkten dyrare kommer ett nytt betalningskrav till din mail eller klarna.

För att göra ett byte vänligen kontakta support@neverbeaverage.com . Alla byten på Never Be Average är GRATIS. 

Vi behandlar din retur inom 7 arbetsdagar efter att vi har mottagit den. Återbetalningen utförs på samma sätt som din ursprungliga betalning och syns på ditt konto inom 2-4 bankdagar efter att återbetalningen har genomförts.

Vi har  30 dagars öppet köp på alla våra produkter.

Var vänlig och skicka oss ett mail på support@neverbeaverage.com så snart som möjligt så att vi förhoppningsvis kan korrigera informationen innan din order har packats.

Vanligtvis tar det 1-3 dagar vid inrikes skick. 2-5 dagar i Skandinavien.  

Om ditt paket inte hämtas ut kommer det automatiskt att returneras till oss. Kontakta support@neverbeaverage.com och invänta svar. Du kommer att bli debiterad ordinarie fraktkostnad på 59kr för returfrakten.

Orderbekräftelsen skickas vanligen ut inom en timme efter ordern är lagd men den kan ibland hamna i din skräppost. Har den inte dykt upp är du välkommen att kontakta oss på support@neverbeaverage.com

sv_SESvenska
välkommen till teamet

Härligt! Nu är du en av oss. Vi skickar ut mail till medlemmar när det kommer in nya produkter, nyheter och rabatter.

Här kommer din rabattkod: NVBA10

Stay In Touch

Anslut dig till Never Be Average och bli medlem. Som ny medlem får du 10% rabatt på din nästa order.